torstai 13. huhtikuuta 2017

Trendimeikki

Kevään 2017 meikkitrendiin kuuluu se, että meikki näkyy! Glitteri, metallinhohto ja voimakkaat sävyt niin silmissä kuin huulissakin ovat nyt suosiossa.
- Näyttävät, graafiset rajaukset silmissä 
-Glitteri mm. silmissä, poskipäillä
-Tummat huulet 
-Sininen luomiväri 
-Metallinhohde
-Pinkki

Aloitin meikin pohjan tekemisellä. Valitsin meikkivoiteeksi voidemaisen peittävän ja hieman keltaiseen taittuvan sävyn. Käytin punaisen neutraloijaa muutamiin punottaviin kohtiin sekä sinisen neutraloijaa silmien alle peittämään hiukan tummia silmänalusia. Kiinnitin meikkivoiteen sekä peiteaineet värittömällä puuterilla.

Kulmiin valitsin tumman ruskean sävyn ja luomivärin avulla tein muotoa sekä tummuutta kulmiin.

Silmämeikissä halusin tuoda silmiä enemmän esille ja siksi banaanivarjostuksessa on kissamaista muotoa. Asiakkaalle sopi hyvin silmiin sininen luomiväri, joten käytin sitä. Aloitin kuitenkin luun värisellä luomivärillä, jota levitin koko liikkuvalle luomelle sekä kulmaluulle asti. Sen jälkeen levitin aluksi vaaleampaa sinisen sävyistä luomiväriä ja syvensin banaanivarjostusta hiukan tummemmalla luomivärillä levittäen sitä silmän ulkonurkkaan ja silmävakoon sekä alaluomen ulkonurkkaan. Silmien rajauksessa käytin mustaa väriä ja pehmensin rajausta mustalla luomivärillä. Lopuksi laitoin mustaa ripsiväriä.

Huulissa halusin tuoda esiin kevään trendiä eli metallinhohtoisuutta. Valitsin huulipunaksi hopeisen glitterimäisen sävyn. Poskipunaa en laittanut lainkaan.  





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti