lauantai 17. lokakuuta 2015

1.10 Ilta parturi-kampaaja sekä kosmetologi yrittäjille

Illan ohjelmana oli esitellä yrittäjille opintojen alkamista ja kertoa uudesta opetussuunnitelmasta. Hiusalan opiskelijoista muutama esitteli blogeja ja kertoi ryhmän välisestä kommunikointi tavasta, eli facebookista ja whatsappista. Molemmat ryhmät (kosmetologit ja parturi-kampaajat) olivat järjestäneet pienen tutustumis pisteen. Meillä oli jaettu opiskelijat ryhmiin ja jokaisessa ryhmässä olimme tehneet letin. Esillä oli valmis malli ja vieressä teimme lettejä. 

valmiit mallit
Olisin toivonut, että parturi-kampaaja yrittäjiä olisi saapunut paikalle enemmän kuin kaksi. Toteutus olisi voinut olla paremmin suunniteltu. Yrittäjille voisi jatkossa tehdä esim. haudehoidon. Toivoisin myös jatkoa nähden, että opiskelijat itse kertoisivat enemmän opintojen kulusta. Olin yksi meidän ryhmän opiskelijoista joka oli esittelemässä blogia ja huomasin, että yrittäjiä kiinnosti paljon miten blogin tekeminen onnistuu.

1 kommentti:

  1. Onko tämä sellainen ala, että voisi toimia kevytyrittäjänä? Minä itse opiskelen, mutta kovasti kiinnostaisi tutustua erilaisiin laskutuspalveluhin. Olisi mukava saada hieman ideaa sitä, minkälaista yrittäjyys on. https://www.uuras.fi/hinnasto/laskutuspalvelu

    VastaaPoista