maanantai 30. marraskuuta 2015

Olaplex


 

Olaplexia voi käyttää tavallisen tehohoitopalvelun tapaan tai kemiallisten käsittelyiden yhteydessä esim. värjäyksen. Se hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta. Estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia. 

Käyttö:
Kemiallisten käsittelyjen yhteydessä tai erillisenä tehohoitopalveluna.

-Lisää Olaplex Bond Multiplier No.1 värin tai vaalennusaineen sekaan ja hoida hiukset Olaplex Bond Perfector No.2:lla, kun olet huuhdellut värin tai vaalennusaineen pois hiuksista. 

-Olaplex-tehotoito: sekoita 90ml vettä ja 15ml Olaplex No1:tä nokkapullossa. Imeytä/kostuta kuivat hiukset tyvestä latvaan ja kampaa kertaalleen läpi. Anna vaikuttaa vähintään 5 minuuttia. 
Älä huuhtele, vaan levitä suoraan Olaplex No.2:ta hiuksiin tyvestä latvaan. Anna vaikuttaa vähintään 10minuuttia.
Lopuksi huuhtele, pese ja hoida hiukset valitsemillasi tuotteilla.


Olaplex No.3 Hair Perfector 
 
  • ylläpitotuote asiakkaalle, jolle on tehty Olaplex-käsittely
  • ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjausta kampaamokäyntien välillä
  • valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten
Käyttö: Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa, tarpeen mukaan useammin.
Levitä Olaplex No.3 pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa kerran läpi ja anna vaikuttaa 10-20 minuuttia, mielellään pidempäänkin.

Hinta: 100ml Olaplex No.3 on 29,95http://www.clipstore.fi/tuote/olaplex-hair-perfector-100-ml/1464/?gclid=CjwKEAiAhPCyBRCtwMDS5tzT03gSJADZ8VjRTECyUdmKYjsTd6b-OzoqhBbKQgz0RbJ2KxYLyVLi-RoC1n7w_wcB
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti