lauantai 19. joulukuuta 2015

3. jakson itsearviointi

3. jaksossa meillä alkoi koulussa värioppi. Tietoa on tullut valtavasti. Nyt ymmärrän miten värejä luetaan ja miten paljon erilaisia värinlevitys tekniikoita on olemassa. Paljon on vielä opittavaa, mutta paljon myös olen oppinut. Parhaiten opin tekemällä ja levittämällä värejä useita kertoja. Mielestäni itse värin levitys ei ole hankalaa, kun taas oikean värimassan määrän mittaaminen tuottaa haasteita. Oli hyvä harjoitella koulussa useita kertoja raitojen tekemistä lappujen avulla, koska se vaatii harjoitusta ennen kuin laputtaminen alkaa sujumaan reippaammin. 

Olen saanut paljon myönteistä palautetta työssäoppimisohjaajaltani. Olen ahkera ja reipas työssäni. Varmuutta tekemiseen on tullut huomattavasti enemmän ja tiettyjä tapoja tehdä asiat. Kevät tuo tullessaan luultavasti enemmän asiakkaita minulle. Nyt kun olen saanut opit perus töihin, niin toivon että saan myös hyödyntää niitä. 

Minusta hiusalan koulutukseen osallistuminen oli hyvä päätös. Ala on ollut haaveena pienestä asti, mutta lukiossa tuli epävarmuus. Onneksi päätin hakea opiskelemaan hiusalaa, koska tämä tuntuu omalta jutulta.

Vuonna 2016 haluan oppia lisää uutta ja kerrata jo opittuja asioita. 

Uskon pystyväni olemaan paras mahdollinen parturikampaaja. Halliten jokaisen osa-alueen ja palvelemaan asiakkaita myönteisellä asenteella.

Tässä koulutuksessa pystyn kehittämään itseäni ja näyttämään luonteestani niitä parhaita puolia. Saan tarpeeksi haasteita ja työ on mielenkiintoista sekä erilaista.

Tämän koulutuksen jälkeen hakeudun alan töihin.

Minusta on tärkeää, että nauttii siitä mitä tekee. Silloin työnjälki on huomattavasti parempaa ja henkisesti voi paremmin. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti