tiistai 17. tammikuuta 2017

Klassinen tyyli

Pohjatyö: Pesu ja föönaus

Ositus: Kruunualue erikseen ja sivuilta osiot. Kruunualueelta otin vielä jaon etuosaan.

1. Alaosan hiukset tupeerasin voimakkaasti.
2. Vedin hiukset toiselle laidalle tasoittaen pinnan ja kiinnittäen pinneittä keskiosasta hiukan sivummalle hiukset kiinni.
3. Aukiolevat hiukset jaoin puoliksi ja tasoitin pinnan. Lähdin muodostamaan banaaninutturan alaosaa tiukasti kiinni.
4. Kun banaaninuttura oli valmis, lähdin kihartamaan sivuosia sekä kruunualueen takaosaa. Kiinnitin pinneillä pääliosan kiharat kiinni.
5. Tupeerasin osion joka oli kaikista etummaisena. Silotin pinnan niin etten kuitenkaan hävittänyt tupeerausta, jotta etuosa kohoaisi kauniisti.
6. Lopuksi kiinnitin koristeen paikoilleen sekä sivuosioiden kiharat pinneillä.

Tuotteet: Four reasons lämpösuojasuihke, hiuspuuteri, working spray, paul mitchell öljy sekä vahvempi hiuslakka.

Tarvikkeet: Muotoilurauta, pinnit, tupeerauskampa, aukikampausharja.


Itsearviointi
a) työprosessin hallinta: Suunnitelma oli selkeä banaaninutturan osalta. Jätin pääliosan suunnitelman työvaiheisiin. Olen tyytyväinen kampauksen lopputulokseen mutta selkeästi huomasin lopussa että suunnittelu olisi ollut hyvä tehdä aikaisemmin. Kuvissa häiritsevää on koriste, mutta todellisuudessa koriste ei liian voimakkaasti ponnaha esiin kampauksesta. 
b) Työtehtävän hallinta: Etuosan olisin voinut huolitella paremmin.
c)  Työn perustana olevan tiedon hankinta: Pääliosan toteutuksessa suunnittelin ja mietin montaa ideaa miten toteuttaisin kampauksen. 
d) Elinikäisen oppimisen avaintaidot: Sain ohjeistusta banaaninutturan tekemisessä, joka onnistui mielestäni tosi hyvin. Noudatin aikatauluja ja jätin hyvin aikaa pääliosan ideointiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti