keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Päivämeikki

Päivämeikki on kevyempi ja raikas, joka sopii hyvin arkeen.

Halusin tuoda meikin avulla asiakkaan silmiä enemmän esille. Asiakkaalla oli hyvin neutraali värimaailma vaatteissa, joten toin väriä valitsemalla luumun värisen luomivärin. 

Aluksi aloitin pohjan tekemisen. Meikkivoiteeksi valitsin vaalean ja keltaiseen taittuvan meikkivoiteen. Asiakkaalla oli hieman punaisuutta, joten käytin punaisen neutraloijaa meikkivoiteen kanssa poskiin. Silmien alle laitoin hiukan sinisen netralisoijaa, vähentämään tummia silmänalusia. Pohjan viimeistelin ja meikkivoiteen kiinnitin puuterilla.

Kulmissa käytin tumman ruskeaa luomiväriä. Värin valitsin hiusten sekä kulmissa jo olevan värin perusteella. 

Silmien meikkaamisen aloitin vaalealla luomivärillä, jota levitin koko luomelle sekä kulmaluulle asti. Seuraavaksi käytin luumun väristä luomiväriä tehden banaanivarjostuksen, vaaleampaa sekä hiukan tummempaa. Vaaleampaa levitin liikkuvalle luomelle häivyttäen ja tummempaa silmän ulkonurkkaan ja silmävakoon sekä alaluomen ulkonurkkaan. Koska kyseessä on päivämeikki, häivytin väriä jotta lopputulos ei olisi liian tumma. Halusin tuoda silmiin hiukan kissamaisuutta, joka suurentaa pieniä pyöreitä sekä syvällä olevia silmiä.
Ripsirajan juureen tein rajauksen mustalla luomivärillä. Jotta luomiväri levittyisi paremmin, niin kostusin sivellintä hiukan. En tehnyt rajausta alaluomelle, koska se helposti pienentäisi silmiä entisestään ja olisi liikaa näin päivämeikiksi. Lopuksi laitoin mustaa ripsiväriä.

Huulten rajauksessa sekä huulipunassa käytin myös luumun väriä. Lopuksi levitin poskipunaa. 


 Itsearviointi: Mielestäni värien valinta onnistui sekä hieman kissamainen muoto luomissa sopii asiakkaalle. Rajausten tekeminen oli haastavaa ja lopputulos oli hiukan huteran näköinen. Alahuulen rajaus meni hiukan liian alas ja symmetrisyys huulissa voisi olla parempi. Asiakas on tottunut vielä hillitympään päivämeikkiin, mutta oli kuitenkin tyytyväinen koska meikki oli siisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti