sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Juhlameikki kynttiläillalliselle

Kun asiakas on menossa jonnekkin hyvin hämärään paikkaan, niin kannattaa unohtaa kokonaan varjostukset. Hämärä valo sekä esim. kynttilä luo jo itsessään varjoja kasvoille. 

Aloitin meikin pohjan tekemisellä. Valitsin meikkivoiteeksi vaalean ja hiukan keltaiseen taittuvan värin. Käytin sinisen neutraloijaa silmän alle peittäen tummat silmänaluset. Kiinnitin meikkivoiteen värittömällä puuterilla.

Kulmiin valitsin tumman ruskean sävyn, joka sopii asiakkaan hiusten väriin hyvin.

Koko luomelle sekä kulmaluulle asti levitin vaaleaa luomiväriä. Kahden muun luomivärin valinnan tein asiakkaalla olevan paidan mukaan. Vaaleammalla ja tummemmalla harmaan sävyisellä luomivärillä tein baananivarjostuksen jättäen pään hiukan pyöreämmäksi mitä aikaisemmin en ole tehnyt. Kissamaisuus ei sopinut asiakkaalle. Vaaleampaa levitin liikkuvalle luomelle häivyttäen ja tummempaa silmän ulkonurkkaan ja silmävakoon sekä alaluomen ulkonurkkaan. 

Ripsirajan juureen tein ohuen rajauksen mustalla luomivärillä. Jotta luomiväri levittyisi paremmin, niin kostusin sivellintä hiukan. Lopuksi laitoin mustaa ripsiväriä.

Huulten rajauksessa sekä huulipunan sävyssä käytin aika neurtaalin väristä punaista väriä.  

Lopuksi levitin poskipunaa poskiluun päälle.


 Itsearvointi: Meikki sopi asiakkaalle hyvin ja mielestäni onnistuin hyvin värien valinnassa. Symmetrisyys ei ihan onnistunut silmämeikin kohdalla. Ylähuulen rajausta olisi voinut nostaa hiukan ylemmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti