maanantai 6. maaliskuuta 2017

päiväjuhlameikki

Tein meikin itselleni kotona, koska en ollut sairastelun vuoksi koulussa kun kyseinen meikki käytiin läpi.

Aloitin meikin pohjan tekemisellä. Levitin vaaleaa ja keltaiseen hiukan taittuvaa nestemäistä meikkivoidetta. Meikkivoiteen kiinnitin värittömällä puuterilla.

Kulmissa ei paljon tarvinnut laittaa väriä, koska minulla on jo ennestään tummemmat kulmat. Lisäsin kuitenkin vähän tumman harmaata väriä kulmiin.

Silmämeikin aloitin levittämällä vaaleaa luomiväriä koko luomelle sekä kulmaluulle asti. Valitsin violetin värin luomiin, koska se sopii sinisiin silmiini sekä vaaleisiin hiuksiin. Vaaleammalla ja tummemmalla violetin sävyisellä luomivärillä tein baananivarjostuksen.Vaaleampaa levitin liikkuvalle luomelle häivyttäen ja tummempaa silmän ulkonurkkaan ja silmävakoon sekä alaluomen ulkonurkkaan. 
Halusin suurentaa silmämeikillä aika pieniä sekä pyöreitä silmiäni. Rajauksen tein mustalla kajalilla ja pehmensin rajausta luomivärillä. Lopuksi laitoin ripsiväriä ylä- sekä alaripsiin.


Huulten rajauksessa sekä huulipunan sävyssä käytin aika neurtaalin väristä punaista väriä. 

Lopuksi levitin poskipunaa poskiluun päälle sekä vaaleaa hieman glitteriä sisältävää luomiväriä kulmaluille, silmän sisänurkkaan ja poskipäille korostamaan tiettyjä kohtia kasvoissa.





 Itsearviointi: Olen tyytyväinen meikin lopputulokseen. Mielestäni onnistuin tekemään paremman muodon oikean puoliseen silmään. Huulten rajaus on symmetrinen ja silmien rajaukset onnistuivat ilman käsien tärinää. Oli kyllä huomattavasti helpompi tehdä meikki itselleen kuin toiselle.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti